Partistämman biföll min motion!

Jag är nöjd med helgens partistämma i Västerår, bra debatter, bra politik men framförallt så biföll partistämman min motion om att kommuner inte får ge försörjningsstöd till personer som fått avslag på sin asylansökan! Motion 2:4 Försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet Elisabeth Björnsdotter Rahm, Lycksele – Västerbotten
Partistyrelsen föreslår partistämman besluta: att bifalla motion 2:4, det vill säga att kommuner inte ska tillåtas att undergräva den nationella lagstiftningen och samtidigt negativt påverka den reglerade invandringen genom att ge personer med utvisningsbeslut försörjningsstöd

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Bergis

    Fast Miljöpartiet och Centern struntar väl i din motion då ditt parti inte sitter i regeringen? Motionen din som jag tycker är bra Elisabeth blir därför bara en viljeyttring inom moderaterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.