Härliga höst!

 Jag blev jätteinspirerad i kyrkan idag. Temat var Tro och Liv hur vår tro kan påverka vårt liv, men det var speciellt all info om all verksamhet som startar nu. Både sånt som gör gott för en själv, friskvård för parrelationer, retreater mm. Men också sånt som gör gott för andra,  Tupperfairparty där rättvisemärkta produkter presenteras och så kollekten som gick till svenska kyrkans internationella arbete som gör mycket bra!

Imorgon börjar en ny termin och det känns så kul! Jag tycker hösten är mycket mer av en nystart på ett år än vad nyårsafton är. Nu vill jag styra upp studier och livsvanor. Och visst känns det lockande att kanske ställa upp på det där volonträrarbetet, bli månadsgivare eller bjuda hem sina vänner lite oftare på fika? Nu finns det energi som sommaren kanske gett oss och all ny energi vi får när alla möjligheter till omstart erbjuds!

Och så är det lite härligt när tv:tablån blir ny och fräsch för höstens mörka kvällar när man inte orkar så mycket mer än att krypa upp i soffan och slökolla på tv.

Den här bilden är tagen för två år sedan på hösten. Jag hade haft Ozzy några veckor och det var första gången vi gick på en liten promenad mer än kissturerna på gården.

Allt gott!
-Emma
 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.