Stellenbosch

 Idag under mitt handledarmöte fick jag veta lite mer om staden jag ska till, vart jag inte ska gå men även vad jag borde besöka och se när jag är där! Det låter som en väldigt pittoresk liten stad, en bubbla mitt i Afrikas fattigdom och höga kriminalitet. Det är dessvärre saker jag kommer se ändå och dumt och omöjligt vore det att blunda för det.  

Stellenbosch är ett stort vindistrikt och det finns en uppsjö med vingårdar att besöka och det är inget jag kommer att missa. 

Jag kommer som jag nämnt tidigare åka till Sydafrikas vår/sommar så förhoppningsvis är det grönt och fint när jag är där!

Jag har märkt att det verkar vara väldigt poppis med vita bilar i Stellenbosch. Arkitektturen är hämtad från både Europa och Afrika. 

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.