Mitt liv som Volvo-raggare

 … börjar nu?

 

Har haft en mysig helg i stuga, inga lingon men stapplande av ved. Skönt med lite hederligt kroppsarbete. 
 
På väg hem till Umeå stannade vi till i Övik för glass och kaffeinhandling på max och det var nu det hände, det rubriken basunerar ut. Vi kliver ur bilen som är en röd volvo och som kan gå under modell; volvoraggare för många. Men det är dock en bra bil att köra runt i skog och mark som är dess syfte för min killes arbete. I alla fall. Vi kliver ur bilen och fram kommer två småkillar och frågar om de får åka med!?
 
Vad i hela friden tänker jag, hur vet det var vi ska? Men inser med fasa sekunden efter att de tror att vi bara åker omkring planlöst i Övik i sann volvoraggastil och nu har stannat på Max för lite proviant. Voj voj. Lite lustig avslutning på helgen.
 
Hoppas er helg var grejt!

 

Etiketter:

En kommentar

  1. Pingback: Har jag tappat det? | Emmas Praktika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.