Vidare

Ännu en givande dag med matnyttig info och lunch på nation. Gick igenom Uppsala nu påväg till bussen och slås av hur mycket människor det rör sig i stan. Att det är fredag är nog en bidragande faktor men uppsala har ett imponerande butiksutbud och en otroligt charmig stadskärna som jag tyvärr kan tycka Umeå saknar. Men då spar man ju och andra sidan pengar speciellt eftersom vårt campus är skiljt ifrån stadskärnan och därför är jag sällan nere på stan. Men det ger istället att campus i Umeå får en bättre blandning av studenter på plats.

Nu sitter jag på upptåget för att om 1h flyga ned till Göteborg och den gigantiska räkmacka! Är SÅ hungrig nu. Måste nog köpa något så jag inte blir allt för illamående..

Ha en fab fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.