Mama africa here I come!

 Nu är jag på väg! Det jag glömt att packa med får vara kvar hemma och passet är med så det borde gå bra det här. Har checkat in på Jumbo stay och det är jättemysigt. Har en fet 140’s säng och en tv så jag har det fina fisken. Imorgon lyfter jag 6:30 och beräknar med landning på Cape Town international Airport halv elva på kvällen! Är så himla sugen på att komma fram, andas luften och se allt med egna ögon! Men nu ska jag gå och värma min medtagna färdigsoppa. Det var nästan jobbigast när jag och A var på Maxi igår och jag skulle välja någon mat att ta med mig.

Annars gick avskedet bra. Kanske för att det blev lite svettigt när jag inte kollat upp sista tiden för incheckning för bagaget, skyller på att jag alltid endast reser med handbagage nu för tiden… Ozzy fick sitta kvar i bilen då vi gick in för jag ville inte se hans oförstående blick när jag gick ifrån honom =) Han hade varit lite förvirrad när endast husse kom tillbaka till bilen och de åkte därifrån…
Men med A så vet jag ju att vi får ses om tre veckor lite drygt! Ska blir så kul att få uppleva detta med min hjärtevän! Vi har bokat in en safari redan med en tur på hästrygg, blir häftigt!
 
Hoppas kunna uppdatera flitigt på bloggen så håll till godo!   
 
Etiketter:

2 kommentarer

  1. Emma Olsson

    Har det kanon!
    Jag var precis inne på din blogg när du skrev, lite läskigt!
    jag ska samla material till min kandidat-uppsats!
    Hoppas du också har det bra och skapar fina kreationer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.