Framme i Stellenbosch

Har kommer ett valdigt langt inlagg utan bilder fran en public dator. Sa det kanske mest ar intressant for narmast sorjande som vill veta hur jag har det:

Har nu antligen fatt tag i en dator +internet! Dock kommer jag inte in pa facebook av nagon anledning och det far mig att vilja grata! Det ar ju A och O i kommunikation men imorgon ska jag ga och fa tradlost internet till min dator och jag kan aven ga till ett internet caf’e. Dock ar min dator ratt tung och jobbig samt att jag alltid maste ha sladden i annars dor den. Men men nu har jag klagat av mig over tekninken som faktiskt ar det enda jobbiga just nu.

Annars ar allt verkligen jattebra har! Sa himla mysig stad och varmt och skont vader. Alla gar runt i sommarklader utom jag som svettas i langbyxor, det har med att inte vara lattkladd verkar bara jag har annamat. Skolan ar haftig, verkligen som man tanker sig ett campus med ett studentcentrum som far universum och lindell att verka som en likvaka. Det ar lite mer drag och ljud har.

Har varit en sjuk intensiv dag. Vaknade och hangde lite med min hyresvardinna som ar himla trevlig och sedan traffade jag min handledare pa teologiska fakulteten. Han var trevlig och gav mig bra tips ang. min uppsats. Sedan har jag gatt fram och tillbaka mellan campus och dar jag bor for jag glomt nagot eller maste ga hem och samla kraft for nasta uppgift. Ratt jobbigt sant har med registrering och da uppskattas inte varmen pa samma satt heller.

Hela resdagen som sadan igar gick bra den med. Kunde saklart inte somna sa tidigt som jag tankt men det gick bra anda, ingen ide att vara for pigg nar man ska sitta hela dagen pa ett plan. Det var massa foresenningar till Amsterdam dar jag skulle mellanlanda sa jag fick kuta till gaten, sa da blev man svettig och harlig. Men bade jag och vaskan kom med!

Pa flygplatsen framme i Syd Afrika blev jag samt en forskare fran Norge upphamtade och skjutsade till vara respektive boenden. Och mitt boende sedan, jattemysigt! Valdigt centralt med det mesta runt hornet! Min norska bekant gick btw forbi cafet dar jag satt och drack lite te och stannade for en kaffe. Haftig kansla att ha bekanta har!

Nu borde jag ga och leta reda pa en mataffar och handla pa mig massa atbart. Ar ratt hungrig trots att jag atit lunch. Men allt resande gor nog att det tryter lite extra i magen.

Nasta inlagg ar forhoppningsvis med bilder!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Dodi

    Heej! Vad skönt att höra att du kommit fram i behåll. Låter ju döhärligt. Kan ju säga att Sollefteå känns som en likvaka också i sammanhanget:) Bra att du bor så centralt och nära campus och att handledaren verkar vettig. Nu vill jag ha mycket update här eller på fejjan så du stillar min nyfikenhet.
    Här är det en fin höstdag. Ska sluta redan kl 4 idag för vi tänkte gå på höstpromenad uppe på Österåsen (hälsohemmet du vet) och titta på löv och utsikt. Kram kram och Michael hälsar så gott till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.