Tvätt är inte lätt!

 Det är svårt att vara alert både på facebook och här. Men nu har bloggen blivit lidande några dagar såhär kommer lite uppdateringar. Igår så var det fredag och jag tjuvstartade min lite lugnare del av Sydafrika vistelsen. För på måndag kommer nämligen min karl hit åkandes enda från Sverige, det är kärlek! =)

Kvällen igår intogs på pizzahak och efter det gick vi till ett ställe som jag länge har velat besöka, cabana! Det är en bar som är Kuba (?) inspirerad med eldar utanför och massa färglada drinkar. Det var skoj!

 

Min drink på cabana!

Idag har jag haft tvättdag, krävs en hel dag till det eftersom tvättmaskinen är väldigt opålitlig. När jag lyckats få igång den en andra vända gick jag en liten promenix, bl.a. till den botaniska trädgården som ligger alldeles där jag bor. Den var mycket större en vad jag hade trott. Mysig liten servering, där blir det lunch när Ambjörn är här. Jag rekar nu allt vad vi ska se, göra och äta.
 
Men åter till tvätten, för när jag kommer hem så är den ju som beräknat klar. Jag öppnar luckan (som också är svinsvår att öppna) och ut forsar vatten! Den hade nämligen struntat i att tömma sig. Så jag fick mosa igen luckan igen och börja moppa upp allt vatten! Resten av min tvätt har Ina-Marie tagit till sin bekant och tvättat. Jag hade faktiskt inga underkläder kvar! Så snart skall allt vara tvättat ändå.
 
Imorgon ska jag få följa med en vän här till hennes föräldrars sommarhus som ligger vid en lagun som heter Betty’s bay, väldigt fint namn. Vi är fyra tjejer som ska vara där från söndag eftermiddag till måndag eftermiddag, ska bli trevligt.
Det var en liten up date!
/Emma
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.