En tyst kväll

Nu ska jag iväg på stiftgruppsträff som är en grupp i Umeå för alla som i framtiden vill arbeta inom Svenska kyrkan. Vi träffas varannan vecka i 2h och har allt ifrån samtalskvällar till studiebesök, en återkommande aktivitet är dock fikat varje gång som är en viktig del när man ska locka studenter… Ikväll ska vi ha en mini-retreat dvs. dra oss tillbaka i stillhet och tystnad, för en kväll.

Om jag inte skulle varit på stiftsgruppsträff ikväll hade jag nog suttit bänkad i soffan för att kolla på Kär och Galen på kanal 5 för en stor dos nostalig. Det var något jag och syster-yster alltid satt bänkade framför back in the days!   

 

Undra om de har kvar signaturmelodin?   

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.