Hur ska det gå?

 

Jag har inte tagit mig upp ur sängen förens vid tio-tiden dessa dagar. Och det funkar ju när jag har lite ”landa efter resan” tid och när jag kan sitta hemma och skriva på uppsatsen. Men imorgon börjar ju julkalendern! Och det är sedan förra året en tradition att vi kliver upp och kollar på den kvart över sju(!) på morgonen. Känns som jag kommer sitta illamående av trötthet och krypa tillbaka till sängen efteråt alternativt somna igen i soffan framför nyhetsmorgon. En plan är dock att gå och lägga sig tidigare för att faktiskt kunna mjukstarta dagen så pass tidigt. Får se hur det går ikväll.

Om vi har en kalender? Självklart! Den väntade på mig när jag kom hem i fredags. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.