Ozzy

 

 

Har nog alltid velat ha en egen hund och när jag fyllt 21 köpte jag mig en!  Nu är det svårt att tänka sig livet utan denna lilla tuss. Dock är han inte lika lurvig som han var den där första sommaren -10 som bilderna är ifrån. Har ett päls-projekt nu och borstar honom omsorgsfullt varje dag så pälsen kan växa ut men slippa vara så tovig. 

Bra är det att komma ut på promenader och det är så mycket roligare med ett skuttande sällskap! Men med hundar kommer också mycket ansvar och bundenhet. Men det tar vi en annan gång. Idag njuter jag bara av att vara hundägare! 

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Dodi

    Åååå vad fina bilder. Shit vad maffig han var den sommaren, hans päls kan verkligen göra att han ser stor ut! Ska bli sååå kul å ses i helgen. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.