Hund på föreläsning

I höst kommer Ozzy vara med mig under mina grekiskastudier. Jag ska nämligen läsa på distans via Umeå universitet. Det var inget önskemål då jag tror att rutiner med lektioner och socialt utbyte vore att föredra men nu var det detta som erbjöds. Men det positiva är ju att jag kan vara hemma med Ozz mycket. Bara han håller sig i skinnet under Skype-lektionerna… Kan vara stressande nog ändå UTAN en hund som skäller och äter upp posten:)

 image

Detta möttes jag av imorse efter jag duschat. Sedan blev han dålig i magen när vi var ute och gick, jag som hade lite bråttom. Men det var vara att tvätta och pyssla om ponken när vi kom hem igen. Det där med småbarn känns inte som någon större omställning med andra ord. Inte heller så angeläget ännu, vi har ju redan våran bebbe

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.