1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Blir irriterad..

..på all falsk marknadsföring som finns. Att ens de stora företagen inte håller koll på sina egna varor som de säljer? Skäms på er!

 

I fredags for jag iväg med min pappa för att köpa honom en ny mobil och hans största önskemål var att ha "Eco Walk Mate" i den. Han hade noga kollat runt efter en nog bra telefon och en som hade just detta stegräknarprogram. Nu efter helgen pratade vi lite om funktionen och det visade sig att mobilen inte stödjer programmet ens!

Falsk marknadsföring!
Att man sedan kan hitta både recensioner och bilder på när HAZEL har denna funktionen i display… Då känner man bara: Varför? Sedan att större företag tar dessa bilder och sedan använder dem själva är bara fail. Kan de inte sina egna produkter och deras begränsningar? Illa. GÖR OM GÖR RÄTT är det enda jag kan säga.

Vi får se hur det nu kommer gå med min pappas mobil. Troligtvis blir det att lämna in den och få pengarna tillbaka, om man inte kan prata med dem på något vis. 

 

 

Såhär såg en av bilderna ut med denna "Walk Mate Eco"-bilden i display

 

 

EDIT!

Nu efter att ha kommit i kontakt med själva butiken där jag köpte telefonen visade det sig att den visst hade "Eco Walk Mate", fastän på självaste sony ericssons hemsida står det att den inte stödjer funktionen. Väldigt skumt!

Nu är min pappa glad igen över telefonen iaf. Nöjd!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.