1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Dagbokskriveri

När jag var yngre läste jag en bok om en pojke som skrev dagbok, men vet inte riktigt vad den hette. Hans eller hasse tror jag han hette. Hade några små bilder i sig också, som skulle föreställa att han ritat tror jag. Det kom i två böcker och jag kan mig minnas att jag läste båda två.
 
 
Att skriva om sig själv, vad man upplever och liknande saker.. Är en viss form av sätt att forma sitt liv, se vad man gått igenom och vad man kommit ihåg. Det är något som jag funderat över flera gånger. Man får ut något samtidigt som andra kan läsa om det. Vill man verkligen ha ut allt om sig själv på nätet? Förr tror jag alla höll det mesta för sig själv.
 
 
Var det bättre förr? Jag vet inte. Ibland tror jag det. Jag känner dock att vissa saker är bättre nu och andra är sämre. Saker och ting utvecklas vissa avvecklas. Är det bra med för mycket öppenhet? Ibland kan det vara bra att få ut det man känner, men viss omtanke och eftertanke i det man lägger ut.
 
 
Det med stavning och rätt grammatik har aldrig varit min starka sida, men innehållet kan vara rätt trevligt ändå bara man förstår det. Jag har även funderat på att ändra utseendet på denna blogg ockå. Jag verkar ofta behöva förändring. Får se hur det går.
Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.