En vecka senare

Måndag morgon, med ett dåligt planerat sinne börjar dagen med att inse att jag har ett besök på Lassarettet som kräver förberedelse och förstörde min planering för dagen så man fick ringa till praktiken och säga att man inte kommer in idag.. Frånvaro hej hej.

 

Förra veckan fick jag i alla fall pröva på allt från att pillra lös plast, skära ut plasten och även själv fixa röda stripes till en husvagn. Den lite extra upplevelsen blev dock att man fick klistra fast dessa blå och gula reflexliknande-grejerna på en polisbil och sedan backa ur den från garaget och parkera. Inte alla som fått köra en polisbil. 😉

 

Så i korthet har jag i veckan lärt mig i grund hur man får ut ett tryck från datorn till en maskin och hur vissa saker funkar. Fick lite insikt i maskinerna också, speciellt den som bara skär och står ute där vi fixar i ordning skyltarna. Killarna i garaget är dem som tar och fixar när det skall klistras på bilar och liknande, fast det fick man också pröva på lite.

 

Adobe Illustrator var lite knepigt att komma igång med, fast ifall man jobbar med det så lär man sig det rätt snabbt. Tur att man i grund kan vissa snabbkommandon. 

 

Annars har jag träffat en massa trevligt folk på min praktikplats, det går inte en dag utan att man ler eller hittar något att roa sig åt. De har snälla kunder som kommer förbi där också, många som bjuder på fika och det verkar som att de får in lite mera jobb också. Känns konstigt att inte få vara där idag, men i morgon blir det att fara dit.

Nu skall jag försöka hitta igen omformaterings cdn till min dator, tjoho.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.