Trött på en fredag

Allt blir nästan upp och ned när man missar att sova på natten. Största nackdelen man har nu när man skaffat ny telefon(läs: smartphone) är att man ligger och pysslar med den hela natten. Inatt var dock så inte fallet, utan tror att effekten av tidigare nätters pysslande med telefonen även gjorde att denna natten som va, blev alltför sen…

Har i alla fall börjat försöka vara lite nyttig i veckan som varit. Har promenerat, hjälpt mamma att hämta en bil och träffat syster.. =)   Annars tror jag inte det har hänt så mycket? Går och väntar på besked, funderar, planerar, söker lägenheter, m.m. Det är fruktansvärt svårt att få en bra nu, när alla studenterna jagar boende också..

 

 

Nu fick ni några bilder med också från veckan, ta-ta!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.