Onsdagkväll

Gårdagen vart lyckad! Hade på dagen besök av två olika gäng som kom och tittade på Simba och det verkar som att han kommer hitta ett riktigt bra hem! Synd bara att jag blivit lite fäst vid kissen, även om han får för sig att inte lägga all sin avföring i samma låda.. -.-

Han kom t.ex. upp och lade sig på min mage idag när jag låg och vilade i soffan. Har inte hänt tidigare, men nu ligger han i soffan och slumrar. Tror han var uppe och rände inatt, precis som jag.. Haha..

Igår spenderades dagen i alla fall med Emelie ute på Olles. Vi kom dit just efter sju och satte oss ned ute i solen. Himlarns skönt faktiskt, tog mig ett glas vatten och efter ett tag kom Pongo och joinade oss också. Vi hade väldigt trevligt, Emelie beställde något att dricka och en Patrik dök också upp. Därav lyckades han hitta sig en drickeskompis i Emelie, haha..

Robert fick tyvärr avvika när han hade jobb senare, tyvärr.. Nästa gång får vi faktiskt se till att ta en dag då vi alla kan vara ute längre.

I alla fall, kvällen förlöpte. Vi pratade och de drack medan vi diskuterade, pratade, skrattade och hade oss. Ettan svängde också förbi en snabbis innan hon skulle på jobbet, så sedan vart det att jag skulle fråga vakterna ifall det gick bra att komma in utan leg. Var ändå rätt charmigt svar man fick, haha.

Jag: "Ursäkta.. Det är så att jag har en tjejkompis som kommer hit,
men hon har inte sitt leg med sig. Går det bra ändå att hon kommer in?"
Vakten: "Vi vill ju se leg. Men vi gör en individuell bedömmnig.
Om hon ser lika ung ut som dig lär hon inte komma in.."
"Hon fyller tjugotre.. Men då vet jag, tack." 

Som tur var kom hon in i alla fall och fick sitta med oss under kvällen! 😀 Kändes väldigt skönt att få sitta ute bland folk, fylla sin sociala kvot ett tag och känna lite nattluft i stan. Längtar nu verkligen att få flytta. Hoppas det inte är långt kvar.

Nu blir det att försöka styra upp något, kanske blir en promenad. Over and out.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.