Hösten är här

 Redan har graderna börjat dala och första frosten på biltaken har varit, i alla fall för grannen. Igår kväll promenerade man hem efter att ha skjutsat en kompis och har haft hennes bil, så träffade man på sin vän när hon gick å hämtade sin telefon ur sin bil. 

Det komiska var att jag tänkte just när jag gick förbi, på ifall hon var vaken.. Och vips stod hon där ute på bron sin. =)

 

Det var lite småkallt att promenera hem, men ändå värt det. Hade en bra kväll tillsammans med Rawers och Yuki, samt träffade på Fleke och lite annat folk. Haffu och Sören fyllde också år i helgen, så Haffu hade sin födelsedagsfest som var en rätt mysig tillställning ändå. Vart efteråt lite chillax och spelande hos Oscar innan vi tog oss hem. Riktigt trevligt att få umgås med alla som jag träffade på.

 

När man kom hem insåg man att det knappt var 18 grader i huset, så var bara att gräva fram duntäcket ur vinden och gosa ned sig med det i sängen. Haha, ja.. Så det kan vara. Så inatt har man fått elda så man har lite värme så man inte fryser ihjäl när man kliver upp i morgon.. ^^

Något annat nu i höstmörkret.. Många tankar som spelar på natten, kanske även dem som får mig att vara vaken såhär sent. Tur man i alla fall inte har något möte i morgon, utan det som kommer främst i morgon kanske är något telefonsamtal..

I veckan får man i alla fall undanstökat en del av de tankar man har, hoppas jag. Kanske ett studiebesök och något besked från min läkare på infektion också. Vi håller tummarna för mig och allt ska nog gå bra.

En annan sak jag börjat peppa till, är nästa år. Se då är det Drakens År, mitt år..!

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.