Studiestart

Ett steg åt rätt håll nu, är att jag börjar studera nästa vecka. Tar en liten paus från praktik och majoriteten av funderingarna om mitt jobbsökande. Blir ytterligare en merit att lägga i CV och Personliga brev. 

Vad jag själv skall börja läsa är Administration & Serive, lära mig lite av varje.. Men främst Företagsekonomi, även om jag säkert kommer få kämpa lite med mattematiken. Kommer nog bara gå bra tror jag, för jag har i alla fall viljan att ta mig framåt. Utbildningen är 20 veckor, som jag kommer få gå på halvtid. Kommer bli väldigt schysst.

En annan sak är att jag fortfarande nu får äta kortisonet, men har trappat ned på det med 5mg samtidigt som jag får knapra kalktillskott. Inte lika farligt som jag trodde, men mina kinder har blivit lite rundare. Känns lite komiskt att se ut som en tomat i ansiktet och en till rundare haka på det också.

Inget som man inte står ut med, men det kommer gå till sig i efterhand. Behandlingen är trotts allt för mina lungor och får hoppas att det går till sig så småning om. 

Kommer också få göra ett benmärgsprov inom en snar framtid, för att kolla hur tillverkningen av mina blodplättar och allt där går rätt till. I framtiden är det tänkt att jag kanske ska få operara bort min mjälte också, men det är något som jag får skriva ut en annan gång. Nu snart bär det av in till Umeå. Tjo.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.