Klättrar uppåt

Inläggen verkar fortfarande vara för få per vecka, men har fortfarande inte riktigt hittat igen det här med tiden och motivationen att skriva. Det känns dock som att det blir lite bättre nu när man även håller på med studierna och sitter med MS Word bland annat.

 

En annan grej är att det känns som att vi närmar oss med stormsteg nästa år.

 

Helgens tema har dock varit kommunikation. Bristen av den och även den som inte riktigt kommit fram, trots att den andra parten tror det. I lördags ringde kompisen både till polisen, akuten och andra för att få reda på om en annan kompis lyckats köra av vägen eller så. Som tur nog hade hon inte gjort det, så allt slutade gott.
Hon hade bara missat att meddela att hon skulle bli sen, sådär två timmar.

 

Dagen efter var det med mig själv inblandad kommunikationen inte funkade. Tydligen hade han som hade nyckeln till lokalen sagt att han inte skulle vara med på träningen, så jag själv var i stan och runt träningslokalen när ingen annan var det. Inte toppen, men man kan bara klättra uppåt från botten.

 

Nu väntar jag mig en skön dusch, så jag får sova gott och återgå till  studerna i morgon. Känns bra att ha något att göra på dagarna nu och jag har även annat jag borde försöka fundera kring. Allt från relationer till lägenhet och framtid innom jobb och hobby. 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.