Lättare nu

 

När jag kom hem idag hade jag verkligen noll energi. Slängde in en tallrik med rester i micron och rätt så snabbt hade man fått i sig middag. Tog en liten stund innan man insåg att kanske en tupplur var på sin plats och att kanske kvällens aktiviteter skulle bli inställda.

Oftast när jag känner mig så låg blir det att man inte orkar vara med vännerna eller hitta på annat roligt på kvällen. Sedan kände jag att orken varken fanns psykiskt eller fysiskt. Blev helt enkelt att man tillsvidare ställde in alla planer och meddelade de berörda.

När man sedan vaknade så kände man sig väldigt seg. Mobilen fick som hastigast laddas medan jag vägde lite mellan att stanna hemma eller fara till stan. Messade lite med en kompis just som jag bestämde mig att fara till Ica Maxi i alla fall. Slutade med att jag köpte lite onyttigheter och drog till Teg.

När man kom dit var det en mysig skara med folk där. Folk skrattade och umgicks och jag hade min cola som jag blev lite sockerhög på. Undvek de flesta dalgångar med att dricka ”rätt så jämt”. Haha. Vart även så att fyra andra vänner och bekanta tog sig dit, så det vart mycket bättre än jag trodde. Från att ha en halvkass dag till att den faktiskt rätade ut sig till det bättre på kvällen.

Kvällen förgylldes av skratt, leenden, lite närhet, kramar och goa människor. Är verkligen glad att jag tog mig ut såhär i efterhand, även om jag lyckades ha sönder min lillebrors ena torkarblad på bilen. Slant ur handen på mig när jag skulle skrapa rutan, woops.

Nu skall jag avrunda min kväll med en kopp te och kanske ett avsnitt ur någon serie, vet ännu ej riktigt vilken.. Sedan väntar en god natts sömn hoppas jag. Peppar morgondagen. Godnatt

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Sven.

    Mickrad mat berikas med fria radikaler, vilket inte är så bra för hälsan. Så värm maten på annat sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.