Jobbsökningshandlingar

Idag ägnas större tiden åt att dona och justera diverse ansökshandlingar man haft. Insåg just när jag skickade ett mail till våran hanledare att jag glömde själva CV dokumentet.. Haha, ibland kan man undra vad jag egentligen sitter och tänker på.

Snart har man i alla fall lite uppdaterade handlingar, som ger lite mer koll på vad jag har gjort sedan praktiken i början på året. Tänk att så lång tid redan har passerat..

 

I februari är det kanske tänkt att jag skall ha hunnit klart med detta projektet. Word, Power Point och Excell. På det tillkommer företagsekonomi, marknadsföring och lite andra ämnen. Det känns som att jag i alla fall kommer ha nytta av det jag går igenom här. Känns bra det, eftersom nästa år är mitt år. Yehey!

 

Nu skall jag titta på tapeter till lägenheten och sedan fortsätta med mina ansökningshandlingar. Tjo

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.