Sockerchock?

Jag väntar för tillfället på att jag skall få min sockerhöjning och sedan sänkning så jag kan somna någongång ikväll. Två nätter irad har jag haft svårt att sova. Vet inte riktigt om det beror på mig eller min omgivning, när vi haft så dåligt väder.

Jag hoppas att vi får någon riktig snö snart, även om jag inte ser fram emot kylan.

Var duktig idag och gjorde saffransmuffins, som smakade helt okej. Blev rätt puffiga men jag kände att jag kunde fått lite mera spänst i dem, eller hur man skall säga. De vart riktigt stora i ugnen men sjönk ihop när man tog ut dem.

 

I morgon blir det i alla fall att träffa min mamma som är på besök söderifrån. Får se vad vi hittar på för trevligheter i morgon, men något som innefattar något att äta låter inte omöjligt i alla fall. Det är mycket i dagens samhälle som innefattar socialt förtärande av näring. Ganska underligt nu när jag tänker på det.

Nu skall jag förtära lite vindruvor och fortsätta se på serien Lie To Me. Over and out. 

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Stamgäst

    Jag får ofta ta insulin när man kikar in hos dig. Du är så söt på bilderna vilket troligen påverkar sockret rejält;) Men insulin har jag gått om, så lägg ut mera bilder. God jul från en gamling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.