Nattsömn

För andra dagen i rad vaknar jag just efter 03:00 på natten. Kommer isäng runt 22-23 snåret och somnar bums. Inga problem, tills man vaknar. Undra varför jag vaknar så på natten? Är jag ej van temperaturen i lägenheten? Spöktimmen? Ätit för sent på kvällen?

 

Jag vet inte vad det beror på, men somna gick i alla fall inte. Låg och vred mig i sängen. Gick på toa, drack vatten, såg några avsnitt ur en TVserie. Kollade till facebook. Vred mig i sängen ännu mer. För kallt ovanför täcket, för varmt under. Har jag kanske feber? Börjar bli sjukling? Hoppas inte!

 

Som tur har jag ingen tid att passa idag, vad jag vet. Hoppas i alla fall inte, heh. Ska nu försöka vänta ut hungern lite, men känner mig lite illamående. Kanske får försöka ta mig en matbit innan. 

 

Gjorde också något jag inte gjort på länge: Tränat. 5 minuter ungefär. Får se hur det fortsätter, men hoppas jag kommer igång med mer sådant! I need it.

Hoppas ni där ute har en bra start på morgonen i snövädret. Hoppas snön inte ställer till det för mycket. Ser inte fram emot att titta till min bil, för den är säkert övertäckt. Nåväl. God morgon!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.