Dosera lagom..

 Idag har jag varit på NUS och träffat min lungläkare, där vi klargjorde att jag kan sänka min dos igen. Nu är jag nere på 10mg/dag istället för startdosen jag hade i Augusti som var 25mg/dag.

 

En annan sak som har hänt är också att jag fått ta avstånd från en person som jag egentligen vill ha kvar, men det känns som att vi gör bättre i att hålla avstånd. När han kände sig osäker och bara gillade läget som vi hade, medan jag vill ha ett förhållande eller i alla fall säkerhet. Känna att jag faktiskt är en hög prio och inte bara något som tillkommer då och då..

 

Jag måste se till mitt egna mående, för att kunna stå på egna  ben och må bra igen. Allt tjafs och osäkerhet med myndigheter är dåligt nog som det är.. Behöver inte en relation där jag känner mig osäker också..

 

Därav får man nu må dåligt ett tag, försöka läka ihop i denna omskakade situation som skiftade som en berg- och dalbana innan man nu helt beslutat sig för vad man ska göra och ta sig till.. Hjärnan försöker dock fortfarande hitta andra lösningar, men det ger sig nog..

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.