6 Augusti

 Idag var det min första dag på nya praktiken. En ny lokal att känna sig in i, även fast jag vistas i den tidigare under andra former. Att börja morgonen lugnt och fint för att sedan cykla dit var väldigt lyckat. Sol och sommarväder värmde gott mitt sinne.

 

Dagens göromål började lugnt och man fick mer ordning och reda på saker. Hänvisningar och information om lite av varje skulle och kommer nog underlätta lite av varje. Även mer insikt i arbetstider och uppgifter blir det, även om det säkert kommer vara väldigt varierande i veckorna som nu komma skall.

 

En tråkig nyhet jag fick i dag var dock att min farfar ligger på sista versen. Det mest olustiga i det hela var att jag för 2-3 veckor sedan faktiskt drömde en mardröm som han var med i.. Den sista drömfrekvensen jag kommer ihåg är nämligen bilden av honom, fast då var han i alla fall kryare än när jag såg honom på hemmet idag..

 

Var glad att jag hade med mig Thomas, även om jag kanske inte yttrade mig så mycket.. Att bara ha honom med sig i vetskap är dock en trygghet i sig. Vi for hem igen efter mitt besök.. Att bara finnas intill min farfars sida en stund när han är i det skick han är i är en klen tröst, men då känner jag mig i alla fall lite delaktig.. Ångrade tidigare att jag ej besökte Maire när hon var på dödsbädden, så jag vet nu att jag mår bättre av att i alla fall ha besökt honom..

 

Väl i lägenheten igen så kände man sig lite avtrubbad, så man somnade i soffan intill Thomas. När vi sedan vaknade var det tid för middag och jag kände att jag behövde något för att "muntra upp" mig själv. Slutade med ett besök på Coop och nu ikväll efter att ha fått sockerbehovet tillgodosett(läs: stillat) och en film senare känns det ändå rätt bra.

 

Nu väntas bara att huvudvärken min skall avta så jag kan sova gott inför i morgon blir det andra dagen med de nya uppgifterna. Blir intressant med nya insikter, så kanske jag får nya ideér och inspiration till framtida påhitt. Godnatt världen!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.