Dubbla budskap?

Idag har varit en bra dag och en dålig dag.

 

Fick idag veta på eftermiddagen att min farfar gått bort. Var för tillfället då med en vän på stan och gick runt i affärer och liknande, men kände att bortgången ändå kändes i kroppen. Kände att jag kunde hålla känslorna i schack ändå och vi gick och fikade bland annat.

När jag sedan nu senare på kvällen kände mig sliten ville jag inte belasta dem i min omgivning. Jag vet att jag är stark, men hur stark ska jag få vara?

 

Att jag inte visar att jag är ledsen och ligger i utkan ten av soffan när han har besök av en vän för att inte besvära.. Fast är trött och går och lägger mig en stund.. Sedan när jag vaknar till känner jag mig ensam och han kommer och sitter med mig en stund.. Fast fortfarande vill jag inte besvära.

Senare när jag klivit upp och tar mig en bit mat, ser lite på en film och han kommer tillbaka efter ha varit iväg med sin vän.. Då sitter han nära och jag uppskattar närheten, lutar och halvligger emot.. Filmen tar slut och jag borde röra mig hemåt inför morgondagen. 

Under tiden frågar han hur jag mår.. Jag säger att jag är lite nere eller något åt det hållet.. På grund av dödsfallet. Han tittar som på mig som att han vill att jag ska säga något, men vad ska jag säga då? Vet inte vad jag ska säga.

När jag sedan ordnat allt och satt mig i bilen skriver jag ett sms om att jag vill ha sällskap och mår dåligt.. Massa ord och sådant senare.. Timmar senare så nu kanske han är påväg hit i natten.. Jag vet inte.. 

 

Just nu känner jag mig bara apatisk när jag sitter och skriver och vet inte riktigt vad jag skall känna när allt känns anstängt.. Jag dricker stilla min kopp te och väntar på vad som komma skall.. Vad som än händer…

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.