Framgång och motgång

I torsdags var det första dagen på länge som man kände att det var typsikt att bli förkyld. Första gången jag känner mig verkligt förkyld. I april hade jag spänningshuvudvärk som hette duga.. Men det kom jag även fram till att det var annorlunda.

Nu i torsdags vaknade jag ungefär klockan fyra på natten av en dunkande huvudvärk. Det är inte ofta jag vaknat av att ha så ont. Obarmhärtigt var det. 

 

Jobbigast i allt detta var planeringen man hade inför helgen via praktiken. Hade sett fram emot att få hjälpa till på festivalen som skulle vara idag, men inget av det blev för mig.

 

Något annat jag har fått trösta mig med är lite pizza, chips och invigning av Guild Wars 2. T.Å och jag har spelat lite nu på eftermiddagen när de haft problem med servrarna. Tur att det ordnade sig så man åt minstonne kände att man får ut det mesta av spelet. 😀

 

Nåväl, nu blir det snart kvällsfika och knapra mera antibiotikum och hoppas på att febern det känns som att jag har går över snart. Kommer bli en jobbig morgondag annars, men ska försöka få mig en god natts sömn i alla fall. 🙂 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.