Sverigedemokraterna håller Öppet möte ikväll på Folketshus! Välkommen!

vaannnons

5 kommentarer

 1. Laila Rolfsdotter

  Tråkig att det var så pass få som kom dit. Det var mycket intressant, informativt och förklarande. Tack, nu vet jag mer om vad detta parti står för.

  • Eric Axelsson (SD) (inläggsförfattare)

   Hej Mia jo nu framöver kommer Sverigedemokraterna va synliga lite varstans.. Det hålls i medlemsmöten och kommer att förekomma öppna möten också framöver
   !

 2. Tänker Själv

  SD motarbetas kraftigt av alla media utom de egna källorna och ett fåtal andra källor. Har själv tittat en del på sändningarna från riksdagen i TV2 (är ju pensionär numera), och SD gör egentligen ett bra jobb, och påpekar det ofta uppenbara som att bostadsbristen och därmed de höga bostadspriserna främst är den direkt följd av att befolkningen ökar snabbt pga invandring, en självklarhet där mattekunskaperna från lågstadiet räcker för att förstå sammanhanget, medan de övriga svamlar om att bostadsbyggandet är för lågt. Likaledes är det en självklarhet att den höga invandringen på samma sätt påverkar skolresultaten, de som kommer ska både lära sig ett helt nytt språk och ny kultur från grunden, och dessutom hänga med i ett högt skoltempo i övrigt, vilket självfallet är nästan omöjligt, inget konstigt alls, men ändå får det inte nämnas, osv. Sen är det inte bara pengar som saknas för att klara den enorma invandringen (vi tar ju emot 10 ggr fler än de flesta andra EU-länder, och flerfalt fler jämfört med Tyskland per capita), men inget av detta får sägas. Dock nämndes i TV4 text att det är ohållbart att i längden ta emot så många som enligt Damberg tror jag det var, som kommentar på ett förslag från Österrike om en jämnare fördelning av flyktingmottagandet inom EU. Det försvann dock fort, borta nu, men även tidigare har svenska regeringsföreträdare klagat på att andra EU-länder tar emot för få, och att belastningen på Sverige är för stor, men det publiceras ytters sällan i vanliga PK-media, sannolikt för att vi svenskar inte ska få reda på sanningen här hemma! Norrland drabbas främst genom att alla pengar hamnar i storstadsregionerna för att lösa problemen där, alla flyktingar som placeras här uppe tenderar ju att snabbt flytta till storstäderna, och därmed hamnar det även en massa pengar där, det ska ju byggas bostäder och infrastruktur och skolor mm, men också en del av utanförskapsproblemen. I glesbygden blir det en lugnare, (kanske ibland väl ”lugn”) men fattigare tillvaro då det inte blir byggen mm, de pengarna hamnar ju i storstan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste kommentarer