Erik Bergkvist, Umeå

Gnisterdag

Dagen börjar med ett möte i AC-Net. Det är den organisation som det offentliga och näringslivet i Västerbotten använt för att göra oss till det mest IT-utbyggda länet i landet, även vårt inland. Till vår hjälp har vi haft EUs strukturfonder och det hade knappast varit möjligt utan dem. Jag behöver nog inte förklara hur viktigt detta varit för vår konkurrenskraft och möjlighet att bo och verka i vårt län.

I övrigt så vaknade man upp till en fantastisk vinterdag, gårdagens oväder med tre snöskottningar var som bortblåst, om alla vinterdagar vore som denna skulle man t.o.m. stå ut med någon månad längre vinter. När man ser de stora snöhögarna önskar man att man vore fem år igen, många snökojor blir det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.