Eriks Reseblogg

Gyeonju

 Nu är vi framme Gyeongju, det är våran tredje dag. Jag hann tyvärr inte skriva i Busan. Gyeongju är Koreas historiestad med många kända kungars gravar, ett gammalt observatorium. Idag var vi till en by som hette Yangdong Village. Där fanns det gamla traditionella hus från 1400-talet. Nära ett av husen fanns en liten bambuskog, där gjorde vi svärd och spjut.


Observatoriet  på natten.Upplysta gravkullar.

5 kommentarer

 1. Göran Sundqvist

  Hej på er Erik, Oscar och Karin!

  Vi läser era inlägg och tycker att ni beskriver er resa bra. Bilderna ni lägger upp gör att man förstår ännu bättre hur ni har det. Det som händer här är som vanligt på vintern kallt ibland och snö ibland, ja ni vet hur det är. Därför får ni inte så många kommentarer från oss men vi tar del av era med stort intresse.
  Hoppas ni har det fortsatt bra och många kramar från oss till er alla.
  Farfar och Farmor

 2. Brittmarie

  Hej Erik, så spännande resa ni gör. Jättefina bilder från er resa, men jag tycker det verkar kallare än vad jag hade trott att det skulle vara. Det är jätteroligt att följa er resa via din blogg. Kram Brittmarie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.