Dag 6: Idel harmoni

Det är sjättedagen och jag känner att jag kommit in i ett behagligt läge.

Drickandet fungerar som det ska och kroppen har anpassat sig till det helt. Risken för att drabbas av hungerskänslor eller huvudvärk är borta.

Att fasta innebär ju mycket spring på toa. Det är klart att all vätska som hälls in ska ut. Även nattetid brukar det bli ett och annat toabesök. Men i natt är första gången jag verkligen sovit gott. Var upp en gång på toa och drack ett glas vatten samtidigt, men annars har jag sovid som en stock. Nio timmar.

Det brukar ofta vara så att jag sover bättre än vanligt när jag fastar, även om jag inte annars har problem med sömnen.

Det är klart, hela matsmältningen och maskineriet kan göra ett välbehövligt stopp. Verkmästaren i magen och hans kolleger kan ta lite välförtjänt semester 😀

Lite frisk luft och motion under dagen bidrar också till välmåendet. Dagens promenad 1,5 timmar kring broarna var underbar. Andäktig harmoni för både kropp och själ.

2 kommentarer

 1. Per

  Hej! Jag befinner mig i Thailand just nu.
  Jag är inne på min 7:e fastedag. ????????
  Läste på din blogg och blev inspirerad till att
  följa ditt fasteupplägg. Det har gått förvånansvärt
  bra. Ingen huvudvärk eller hunger.
  Mitt upplägg har varit att dricka mycket juicer, som det finns gott om här. Min dagliga motion har varit att cykla. Idag blir det en 18 håls runda på golfbanan. Tack vare din inspiration kommer jag att hålla ut hela perioden. Hälsningar från Per 66 år.

  • Tom Juslin (inläggsförfattare)

   Oj, så fantastiskt! Inte helt fel ställe att fasta på. Jag är glad det går så smidigt för dig och att du gillar att följa mitt upplägg. Lycka till med både fastan och golfen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.