Dag 7: Egna juicer är bäst

I går kom det en kommentar från Per som befinner sig i Thailand . Han har följt min blogg och blivit inspirerad att hänga på fastan. Han är också inne på sjunde fastedagen:

”Mitt upplägg har varit att dricka mycket juicer, som det finns gott om här. Min dagliga motion har varit att cykla. Idag blir det en 18 håls runda på golfbanan.”

Låter helt underbart. Själv blev jag inspirerad att igen göra nya fastedrycker med min råsaftscentrifug. Det är en väldigt kär apparat när man fastar.Tyvärr är utbudet av färska frukter inte lika stort här som i Thailand, men det blev på morötter, äppel, blodapelsin och melon.

Ibland experimenterar jag med att blanda ihop dryckerna för att variera utbudet och framför allt morotsjuicen får ett lyft av lite apelsinjuice.

I övrigt har denna sjunde dag gått utan större besvär. Jag var ute på en  promenad i nästan två timmar och på slutet kände jag att krafterna började tryta och att jag behövde påfyllning av vätskedepåerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.