Dag 8: Lättare steg för steg

Det rullar på fortsättningsvis bra. Har smaskat på med juicerna jag gjorde med råsaftscentrifugen i går. Blodapelsinjuicen är en riktig höjdare, men morotsjuicen är också betydligt godare än den köpta.

En koll på vågen i morse visade att kroppen jobbar på bra med att ha hand och bryta ner fettdepåerna. På de sju första dagarna har vikten minskat med 3,8 kg. Det ligger ganska normalt. Jag brukar tappa ett halvt kilo om dagen, efter  första fastedygnet, då det blir mer, eftersom hela magsystemet töms.

Motionerar man kan man också öka förbränningen. I dag gick jag över sju kilometer km eller 11 778 steg. Ibland har jag varit över 14 000 steg.  Målet är minst 10 000 steg per dag. I det här vara vädret är det enbart ett nöje.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.