Dag 13: Helt avgiftad

Efter tolvdagars fasta känner jag mig verkligen renad och giftfri. Kroppen har avslägsnat all överloppsskit som funnits lagrad i celler och organ.

Det påsås att man till och med kan se ögonvitorna bli vitare efter fasta. Det har jag aldrig märkt, men vetskapen är intressant.

Lyckan till ni som trappar upp i dag. Börja försiktigt med en t ex kokt potatis, filmjölk eller lite gräddfil, och kokta grönsaker. Inga stora mängder. Stå ut med grönsaksbuljongen och juicerna ännu nån dag.

2 kommentarer

 1. Ann-Sofie

  Wow! Då e jag nästan där.
  Minns inte när jag hållit på så länge.
  Brukar köra en vecka. Men behållningen är faktiskt större med fler dagar.
  Jag köpte en påse plommon idag.
  Tänkte att jag på fredag min 15de dag mixar plommon o blåbär.
  Å så kanske jag beställer en pära 🙂
  Nu längtar jag inte lika mycket som förra veckan 😀

  • Tom Juslin (inläggsförfattare)

   Grattis! Du har gjort det riktigt bra! Det är stor skillnad på en och två veckor, eftersom andra veckan är betydligt smidigare. Det bara rullar på liksom, samtidigt som det är nu rensningen och reningen är maximal!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.