Dag 14: Två veckor

I dag har fastan pågått två veckor sedan jag började med nedtrappningsdag på nyårsdagen.

Det har varit en lätt fasta, speciellt när det inte varit -25 grader, vilket brukar kännas i märg och ben. Det har också underlättat de dagliga promenaderna.

Börjar se över dryckesläget så att jag kan dricka upp en del av de juicer jag har. Ändå köpte jag apelsiner i dag och körde min gamla hederliga handpress. 1 kilo för 10 kronor var ett mycket bra pris och inget går upp mot nypressade apelsiner.

Jag tror jag skippar buljongen i kväll och i stället dricker upp den tomatjuice och morotsjuice jag har. Eventuellt att jag tar lite hälsojoghurt i kväll också för att börja anpassa magen.

I morgon förmiddag och lunch kör jag fortfarande juicer för att äta lite mer i morgon kväll. Mums.

2 kommentarer

  1. Christian

    Gött jobbat! Vart kul att följa din blogg och dina tankar om fastan. Jag har också gått i mål. Jag tappade kanske lite mer vikt än jag tänkt, -8 kg. Förmodligen kommer det rätta till sig snabbt då kroppen börjar binda vätska igen.

    Blir förmodligen en favorit i repris nästa år, ses över bloggen då!

    • Tom Juslin (inläggsförfattare)

      Fantastiskt bra gjort Christian! Jag är imponerad av att du fixat det och ditt fina viktras. Några kilon går man alltid upp efteråt, men fortsätter du med sunda matvanor kan du hålla det länge. Vi möts igen via bloggen nästa år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.