En Fattiglapps funderingar

Änglar i samhället

Änglar finns runt omkring oss. Nu pratar jag inte om sådana med vingar bakpå ryggen och i religösa sammanhang, utan medmänniskor som har hjärtat på rätta stället.

Vad skulle vi sämst lottade i samhället göra utan dessa underbara, fantastiska människor? Sociala är bara att glömma om du har tänkt kunna få ha kvar några möbler för att få bidrag därifrån. Utan min säng så är jag helt död…

Regeringen pratar om det så fina skyddsnätet. Men maskorna på det nätet måste vara vääääligt stora eftersom som så många faller igenom maskorna på det. Fångar elefanterna men släpper igenom  hästarna. Men hästarna måste också ha någonstans att sova, bo och äta. Dom där maskorna blir bara större och större verkar det som. Ingen bra kvalite med andra ord.

Fick just så fina gåvor av fantastiska änglar spenat, grillad kyckling och medicin. Behöver inte mycket men överlever till nästa pensions utbetalning iallafall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.