En Fattiglapps funderingar

Lördag

Lördags morgon och solen skiner. Härligt! Sitter här med min uppvärmda kaffe och knäckebröds macka utan smör men med ost. Känns som om det blir en bra dag i dag. Trots den tidiga morgontimman känner jag det. Vaknade och såg att en vänlig person fixat Wrapp presentkort på Indiska åt mig. Glädje! De har ju rea nu. Och ska ju få träffa många härliga människor i dag på Ge och Ta Umeå picknicken. Prata bort en stund. Har just inget att byta bort med, men nån ytterkruka kanske. Har ju inte kunna köpa nått på länge och det jag har är uppnött eller slut pga slitage. Men ska kolla lite mer snart. Men som tur är räknas inte sakerna där. Utan folk vill bli av med grejerna, för det tar plats. Glädja andra som behöver det bättre och/eller spara på miljön. Två flugor på smällen!

Blir att proppa i mig en massa värktabletter för att orka med dagen och vila i kväll.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.