En Fattiglapps funderingar

Ni får inte leka på vår gård!

Alltås jag blir både mörkrädd och skrämd av detta samhälle vi lever i! Så det är skillnad på barn och barn nu också? Så rika barn är bättre än fattiga barn. Vet iallafall vart jag inte ska flytta om jag skulle köpa en lägenhet på Tomtebo.

Ärligt talat jag tror inte de som sitter i styrelsen på den berörda bostadsrätts föreningen har de varit barn… Hur kan man neka barn som råkar bo brevid bostadsrätten att inte få leka på deras gård? Det hela låter ju som ett skämt! Dom rika barnen ska inte "smutsas" ner av dom fattigare barnen.

– Ni får inte leka på vår gård! När jag var barn så var sådana ord mobbning och absolut strängt förbjudet att säga. Alla barn hade rätt att få vara med, ung som gammal, oavsett bakgrund.

Lekar barn som vanliga barn, så gör ett par styckna varken till eller från. Vad händer om en 5 barns familj köper en lägenhet där? Eller bostadsrätts barn tar hem kompisar, får dom kompisarna inte leka på gården då?

Folk undrar varför samhället är som det är och det rasar utför. Någon måste börja sträcka ut en hjälpande hand.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.