En Spelmissbrukare

missbruk

Att vara fd. spelmissbrukar. är inte roligt o vara men jag har accepterat att jag har probelm.. nu är det inte spelande som är mitt värsta problem.

Jag förvränger mina ord.. o har gjort en del dumheter..
men jag vet att om jag skriver om mitt liv o får ner det på denna sida…

Så kan jag hjälpa andra som har liknande problem.. det finns andra som behöver hjälp oxå.. det vet jag.. o det kan nog många hålla med om..

Än en gång vill jag inte att någon ska tycka synd om mig.. det är jag själv som har gjort detta.. o det är bara jag själv som kan göra något åt saken…

Vi är duktiga på manipulera.. folk i vår närhet.. vi kan nästan göra vad som helst.. för att man ska tro på en. fast det är en stor lögn..

men när det sen är sanning vi pratar så är det ingen som tror på en.. det är det värsta..  men jag förstår att ingen kan tror på en.. det man säger är bara en massa tomma ord. utan betydelse..

Vi vill inte göra våra människor som står oss nära illa.. sen när vi gör det.. så gör det så ont i våra kroppas o själ..vi säger många gånger till våra nära o kära..
Detta var sista gången.. men så händer det om o om igen..
fast vi vill inte göra det.. så blir det fel..

 

Jag har sagt nu att detta är sista gången jag sviker någon som jag har gjort.. jag kommer att göra allt för att det ska vara så….Jag vill så gärna att min "flickvänn" tar mig tillbaka..
jag förstår henne att ho inte kan lita på en lögnare,, vem skulle göra det.. skulle jag göra det.. har funderat på denna fråga.. om jag skulle kunna lita på en lögnare..

det skulle ta tid..  men jag skulle ge den personen en sista chans…. om den redan har fått chansen.. men jag skulle nog vilja se den personen i ögonen.. o se att den personen menar verkligen det. som den säger..

och jag hoppas att min flickvänn kan göra likadant…. men det är bara mitt hopp.

Jag skriver till henne geom denna blogg oxå.. för att hon ska förstå att jag menar allvar att jag vill vara ärlig.. vill vara den som stöder henne.. o nu när hon väntar vårat barn..

Jag vet att jag ska verkligen skämmas.. o det gör jag verkligen,,, kan inte sova riktigt om nätterna.. tänker på henne o barnet.. mina föräldrar.. hennes föräldrar..

alla som jag har sårat..
Förlåt alla som känner mig..
Jag har inte haft någon avsikt att skada er  ,,, göra er illa..
Jag böjer mitt huvud ner mot golvet o ber om ursäkt…..

2 kommentarer

  1. Ramona

    Hon gav ju dig en sista chans, en sista chans är den sista och den förbrukade du utan att blinka.

  2. Jonas Lövling

    Svar till Ramona (2011-05-03 22:42)
    det är det som gör mig så ont. hon gav mig en chans att berätta som det var o jag ljög.. o jag är så ledsen över det..-
    jag menar med hela min kropp o gatt jag ska bli pappa att jag kommer att vara ärlig.. hon är mitt allt..men jag gjorde henne besviken.. jag är värdelös.. men jag älskar henne av hela mitt hjrta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.