En Spelmissbrukare

konsekvenser

När man är en missbrukare.. 

Det som är vårat problem är att vi förnekar allt..

Vi har inte problem. vi har koll på läget fast vi inte har det….
men så får man en hel del konsekvenser av vårt handlade..
Familj, Vänner, ekonomiskt, bedrägeri osv..
Alla dessa saker som jag skrev har drabbat mig på ett eller flera sätt…
När man är uppe i spelandet så tänker man bara på hur ska man få tag i pengar.. hur ska jag jag vinna pengar… det är hela tiden i kamp för oss
Om vi får in 6 rätt av 7 på Travet o det ger en rätt bra vinst. så är vi inte nöjda..
tänk om vi hade 7 rätt istället..

När jag var uppe i mitt spelande som mest så hde jg spel i huvudet 24 timmar o dagen…  när jag vaknade så hade satt jag mig då.. kolla hur skulle jag få in pengar idag.. denn rd kommer att vara den vinnande raden..

Jag spelade till Lunch. o efter att lunch spelet vr klrt o mn hade vunnit eller förlora så var man redan inne i kvällens lirande.

När kvällen lirande var över hur skulle jag då ha penga för morgondagen.. mat till familj osv.. det var en kamp i skallen hela tiden..
vad hade jag ljugit om.. tänk om någon kommer på en .. det var hela tiden en kamp…

Jag förnekade allt tills de tryckte mig mot väggen..
fast inte riktigt då heller.. jag kunde ju små ljuga då oxå..

 

Vi vet att vi inte vill skada våra nära o kära.. fast vi gör det..

Jag har ljugit o gått bakom ryggen nu på den person jag håller av…
men det är inte för att jag har spelat.. för det håller jag avstånd..för..
har inte något kall på det om man säger så..

det som jag har problem är att jag vill säga sanningen men jag förvränger orden.
Som nu jag fick chansen att säga att jag har gjort delbetalning men jag kommer att betala in den när jag fått lön.. men istället så säger jag att jag har betalat in den.

Men sen det värsta förutom det.. jag gjorde beställningen i hennes namn.. gjorde en faktura på hennes namn o inte frågade om det är går bra att du står som beställare o o jag betalar in fakturan sen.. det hade varit mycke smidigare o så hade inte hon blivit rasande på mig..

jag förstår att det är svårt o lita på mig.. det gör jag..
men jag vill vara perfekt på alla sätt o vis..
jag är en snäll o omtänksam person annars.. men jag måste bara vara ärlig..
ärlig mot mig själv o speciellt till andra…

2 kommentarer

 1. Micke

  Jonas. Du har precis som jag, gått igenom en behandling för ditt spelande. En behandling som hjälpt oss att sluta spela. Att sluta spela innebär att man även förändrar sitt sätt att vara. Tankarna tas inte längre upp 24 timmar av spelet. Ljugandet som förut var en självklarhet, upphör. Man behöver inte ljuga längre. Måste säga, o du vet att jag tidigare frågat dig på GO, jag betvivlar att du är helt ren från spel. Du vet vad jag/vi ifrågasatte angående ditt beteende när vi var i Linköping. Att jag fick känslan av att du inte var helt ärlig emot oss. Måste tyvärr säga att känslan är densamma igen. Förstår inte hur du kan göra grejer som detta, när du enligt dig själv är spelfri. Du pratade om att du hade massor av räkningar som skulle betalas så det inte fanns pengar till o betala på datorn. Jonas, om en icke beroende person hamnar i en sådan situation så betalar man hennes räkning o tar smällen på sina egna. Sen att bara komma på o beställa något i någon annans namn, utan att fråga. Allt detta har även jag gjort. Men INTE sedan jag la av med spelet. Tänker helt annorlunda nu. Allt detta får mig o tvivla på din spelfrihet vännen. Önskar så att jag har fel, men tyvärr är känslan stark. Sen att du pratar om beroendepersonligheter som du gör, att vi är si o vi är så. JA Jonas det är vi, eller som i vårt fall. Så VAR vi. Om du nu är spelfri så kan du inte använda det som skydd för ditt beteende. Ingen som inte spelar / spelat som vi, kan någonsin förstå hur vi tänker. Men det betyder oxå att vi som förstår det, även känner igen tecknen på spelande o dess beteende. Jonas, om det nu är som jag tror. Ring du vet vart, o ta en sväng. Inget blir bättre av o dölja skiten. Som sagt mannen, hoppas min känsla är fel, men om den inte är det. GÖR NÅGOT! Du vet att jag gillar dig som person, men ingen, inte ens en spelare, gillar en spelare. Kram från din vän Micke

 2. Jonas Lövling

  Svar till Micke (2011-05-05 08:05)
  Jag har visat min käraste mina konto utdrag.. har inte spelat något sen den 28 Augusti -10
  jag är spelfri jag hade svårt att öppna mig GO men jag gjorde det till slut
  jag gjorde en delbetalning så jag kunde sen betala hela resten.. det är gjort o har ingen skuld där längre.. har lagt upp alla korten mot henne om detta..
  hon har själv kollat att det är betalat.. o Klart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.