Shoppingfrenesi.

Jag fick vara personal shopper åt J tidigare idag på stan. Två skjortor, underkläder och en hårtrimmer. Han gick till och med frivilligt in i provrummet och gick med på mina förslag utan större protester. Det gäller att tänka snabbt, vanligtvis tar det tre butiker innan han ledsnar. Och ja, tre butiker blev det idag. Jag är ändå nöjd, det ar lite för kallt för att jag skulle vilja gå runt på stan längre.

Drog lite på mungiporna när vi gick förbi Stadiums rökrea, det var kö med insläpp, en kund ut och en kund in. Har aldrig sett någonting liknande. Nog för att jag alltid gillar att göra fynd men jag har mina gränser.

Imorgon ska jag storhandla med Pappa, jag ser framemot det, det är alltid trevligt. Vi har roligt, jag får ta hur mycket tid på mig somhelst i affären och han är ruskigt effektiv på att packa matkassar.

Jag förstår inte riktigt hur han gör, de blir extremt fyrkantiga och dessutom sorterar han upp varorna i skafferi, kyl, frys och övrigt. Det är service på hög nivå. Ja, det är så fantastiskt att det inte går att beskrivas med ord, jag tror att det måste upplevas. För mig är det iallafall en höjdpunkt.

Fram till dess ska jag ligga nedbäddad i soffan med katterna och mellan varven fönstershoppa på nätet. Just fönsterdelen av fönstershoppingen råkar jag glömma då och då…

Har bara katterna som sällskap ikväll, vad är väl en bal på slottet när jag har godis, varma plädar och tv:n? Det får vara hur mycket bal det vill, just nu är jag helt nöjd med att vara hemma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.