Vägen – the Road.

Det är inte sådär jätteofta jag hittar böcker som jag inte klarar av att lägga ned en stund men Vägen av Cormac McCarthy är en sådan bok, satte mig vid 13:30 och 16:30 var den helt plötsligt slut och jag var väldigt toanödig. Nej, jag kunde inte ens lägga ned den för att gå på toa. Och genast när jag läst ut den funderade jag på att läsa om den. Läste den bara för att jag vill se filmatiseringen av den som gick på bio nyligen. Jag älskar nämligen post-apokalyptiska filmer. Men tji fick jag, den var verkligen bra!

Ville egentligen läsa den på engelska men blev för snål när den engelska versionen var dyrare. Dubbelt så dyr.

Och sedan har jag ett litet tips för dem som lider av Twilightabstinens. Kelley Armstrongs böcker om Elena (Bitten, Frostbitten, Stolen). Nej, fokus ligger inte på vampyrer utan varulvar men böckerna ger ungefär samma effekt. Jag gillar Armstrong bättre men det har att göra med att jag inte kan låta bli att störa mig på den klumpiga, osäkra och gnälliga Bella. Elena är tuffare och framkallar inte lika mycket irritation. Jag har bara läst om Elena än i Otherworld-serien men det finns tio böcker allt som allt (alla handlar inte om Elena) och vad jag vet om karaktärerna är ingen av dem någon Bella.

Det var allt från mig idag, ska stänga ned och försöka göra något åt mitt hår, ibland vill jag verkligen bara ta kökssaxen och klippa av det, Farmor brukade vara mer kreativ och hota med fårsaxen. Någon dag ska jag ta tummen ur och boka tid hos frisören.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.