Mellan dröm och verklighet.

I två dagar i rad nu har jag fastnat mellan dröm och verklighet, ni vet, när man är halvvaken men fortfarande drömmer. Vanligen kommer jag inte ihåg att jag gör det och antingen vaknar jag eller somnar om. Men nu har jag verkligen suttit fast där i mellantinget.

Igår var jag helt övertygad om att J pratade med mig och pratade tillbaka, fast det var inte J som pratade utan en av katterna som jamade. J väckte mig skrattandes.

Idag var det inte lika roligt, jag drömde en mardröm som bara blev värre och värre. I vanliga fall brukar jag kunna styra mina drömmar om det är någonting som inte passar men inte den här gången. Däremot var jag medveten om att J var i närheten så jag satsade på att ropa på hjälp. Ropa på hjälp så att han kunde väcka mig. Vad jag nu sa kom inte ut som ett hjälp men han förstod ändå och väckte mig. Och direkt när jag vaknade frågade jag om han hade hört att jag ropade på hjälp.

Näe sa han Men jag förstod att du drömde nått och tyckte att det var bäst att väcka dig.

Jag tycker att det var lite coolt.

Mycket som snurrar uppe i bollen på mig, antar att det är därför jag drömmer lite extra livligt just nu. I efterhand tycker jag att det är intressant att sortera igenom drömmarna och se var influenserna kommer ifrån. Dessutom ger det mig en ökad förståelse för vad jag tycker känns extra stressigt just nu. När man är mitt uppe i stressen är det ibland lite svårt att ha koll på exakt vad som är kärnan i problemet. Ibland hjälper mina drömmar till att reda ut det åt mig. Har fått en hel del bra idéer när jag drömt på sistone, idéer som jag tyvärr glömt bort när jag vaknat, de ligger alldeles bortom fingertopparna, precis bortom mitt grepp. Antar att jag får lägga ett anteckningsblock vid sängen igen för att hålla koll.

Nåja, tänkte försöka komma igång ordentligt med den här dagen nu, är lite osäker på vad jag ska göra men jag kommer nog på någonting.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.