Morgontrött.

Sitter och förhalar igen, den här gången är det hårtvätt som förhalas. Tycker att J borde vara vaken så att jag kan få gnälla om hur mycket jag inte orkar eller har lust att tvätta håret. Jag kommer att sakna en del konstiga saker när jag flyttar. Som att J skrattar åt mig när jag gnäller om löjliga saker. Jag kommer att sakna hans bestick, ja, på riktigt, inga snuskiga omskrivelser, jag gillar verkligen hans bestick. Jag kommer att sakna att ha någon som snoozar min väckarklocka också, jag lär mig aldrig att hitta av snoozeknappen. Har köpt en ny väckarklocka som snoozar bara man råkar hitta av vilken knapp somhelst. Fast alla knapparna sitter på baksidan av klockan. Det lär bli rätt intressant.

Var verkligen jättetrött imorse, när klockan ringde fick jag ur mig:

-Tryck bara en gång på snoozeknappen jag lovar att jag ska stiga upp efter det…

Det märkligaste var faktiskt att jag steg upp efter bara en gång men jag var så trött att jag egentligen inte har någon koll på vad jag gjorde. Till exempel hade jag lyckats använda en tampong med en stor del av omslagsplasten kvar.

Näst äldsta katten här på bilden är förresten en sjusovare av rang, jag brukar bli trött bara av att titta på henne. Hihi!

Höll på att missa bussen också, tecknen var tydliga direkt jag steg utanför porten, det stod en skåpbil parkerad inne på gården just på den gångväg som är snabbaste vägen till busshållplatsen. det brukar alltid betyda att jag missar bussen. Gångvägen är inte så bred och jag hamnar nästan alltid i buskarna när jag ska förbi en parkerad bil där och som av en händelse lyckas jag alltid missa bussen då. För en gångs skull hann jag precis. Men det var på håret.

Vaknade inte riktigt förrän frukost nummer två iallafall och då hade jag lyckats få ett djupt jack i fingret av ett plastlock. Nu har jag skadat mig på plastlock två gånger den här veckan. Jag är lite stolt faktiskt!

Och nu ska jag sluta förhala, förhalningen stjäl ju faktiskt från min sömntid och ja, efter det här inlägget, behöver jag förklara mig mer?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.