Tjyvtitt!

Igår packade jag upp de sista kartongerna som skulle packas upp och dessutom hängde jag upp lite mer saker på väggarna och inhandlade mer saker att hänga på väggarna. Tänkte att ni skulle få en liten tjyvtitt på mitt hem!

De här krokarna köpte jag igår. Den turkosa med blommor hamnar antagligen i badrummet men skulle också passa bra i köket. Den silverfärgade är tänkt till sovrummet och nyckeln. Ja, egentligen är den lite för shabby chick för min smak men jag har dille på nycklar så jag kunde inte låta bli. Den kommer att hamna i köket men skulle passa bra i hallen också. De två översta kommer från Indiska och nyckeln kommer från Mias Lustgård. Ska se om jag får tummen ur och sätter upp dem idag.

Hyllan här i köket satte jag upp igår. Lite roligt är att den gula burken är arvegods och den gröna som är i samma stil är köpt på Lagerhaus. Vad jag funderar på är om jag istället ska ha teburkar där. Eller teburkarna också? Kan inte bestämma mig.

Den här stackars lampan hittade jag bland alla de andra släktmöblerna, med en ny skärm blev den en av mina favoriter!

Mitt pysselbord, Morfars gamla skrivbord. Känns så himla skönt att ha plats för en sådan här stor pjäs och lite pyssel där vid bordet har jag redan hunnit med!

Den mytomspunna piedestalen som alla verkar ha en åsikt om. Själv tycker jag att den passar in här.

Det var en liten snabbtitt iallafall, har ännu inte fått ordning på alla småpryttlar men jag jobbar på det. Ska försöka bjuda på mer smygtittar framöver. Nu ska jag försöka redigera mer bilder och kanske uppdatera den andra bloggen också, måste skynda mig lite, J har lovat att bjuda på middag och förfest. Ser ut att bli en trevlig kväll. Och imorgon ska jag försöka masa mig upp ur sängen för en ridtur på bruksnordisar. Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.