Mer tjuvtitt!

Det har varit en himla lång dag idag, åkte iväg vid 8 och kom hem strax innan 21, har snabbpysslat lite med väggdekorationer och ätit en ostmacka framför ett avsnitt med Gossip Girl. Lagomt jobbigt sådär när hjärnan är som vattnigt mos. Tänkte ändå att jag skulle ägna bloggen lite uppmärksamhet, men bara lite, så det blir mer inredningsbilder.

Hallmöbler som tog upp hemskt mycket plats hos J men som är försvinnande små i nya lägenheten. Har inte listat ut hallen riktigt än, hur den ska vara möblerad och så.

Det är fantastiskt fina trästommar i allagarderober och skåp i lägenheten, här är en av mina favoriter, köksskåp med inbyggt medicinskåp.

Är inte alls förtjust i dukar men tycker att virkade sådana kan vara fantastiskt vackra, har därför påbörjat ett projekt med att försöka rama in dem istället. Det här är inte en duk utan en provlapp som en vän virkade åt mig. Tycker att den är hemskt söt!

Ännu en släktmöbel, en bokhylla som passade alldeles utmärkt till att förvara DVD och stereo. Är hemskt förtjust i den!

Tänkte att det kunde se fint ut att bunta ihop alla ljusstakar i mässing som jag äger. Jag gillar det!

Det börjar ta sig med inredningen känner jag, det är mest hallen som är bekymmersam men det är ett kärt bekymmer. Nu ska jag se om jag lyckas uppdatera andra bloggen också innan jag äntligen får gå och lägga mig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.