Rumpa ut!

Bjöd J på middag idag, vi har bestämt att vi ska försöka äta middag en gång i veckan eller så och idag bjöd jag på Buffalo Wings med tzatziki, potatissallad och klyftpotatis. Har så himla mycket potatissallad i kylen att jag inte vet var jag ska göra av den. Middagarna brukar ge oss en chans att prata igenom saker och planera roliga grejor som vi kan göra och bara hänga. Vi har gjort slut men samtidigt jobbar vi på att vara vänner. Det är aldrig roligt att göra slut men samtidigt skulle det vara mycket värre att bli av med sin bästa vän också.

Jag tycker att vi lyckas rätt bra med vår målsättning. Problemen kommer när andra människor börjar lägga sig i. Lägg er inte i helt enkelt. Vi försöker gå vidare med våra liv.

Jag tror att en del av problemen kommer för att människor applicerar sina egna problem på oss. Jag och J var ihop i tio år och nu börjar människorna i parrelationer tänka att om dom gör slut, tänk om mitt förhållande också tar slut. Och singlarna tänker att om dom inte kan hålla ihop hur ska det då gå för mig. Jo, det blir lite lätt tjorvigt som ni hör.

Samtidigt är det så att vi har våra egna problem, vi behöver inte andras också, så än en gång, lägg er inte i vårt kompisförhållande! Välj inte sidor, sprid inte rykten, gå inte emellan och låt oss sköta det här på vårt sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.