Märkliga malar.

Tycker lite synd om mig själv för tillfället. Funderar på om jag ska ta och gräva ned mig under täcket eller om jag ska ta mig i kragen. Det lutar åt det senare.

Jag har faktiskt haft en rätt underhållande dag. Vid lunchtid hade jag redan blivit friad till två gånger och nu på kvällskvisten har jag haft en intressant diskussion om religion. Och dessutom har jag ägnat mig åt frivoliteter som shopping och skräpmat.

Ser ni fjärilarna i trådgardinen? De tillhör dagens inköp. Jag antar att de ska föreställa fjärilar men jag tycker att de mer påminner om malar. Dessutom tyckte jag att de såg lite halvläskiga ut och gillade dem därför.

Med lite vilja kan man se malarna i gardinen bakom sminkbordet. Blev tvungen att sätta dem rätt högt upp så att katterna inte kommer åt dem. Måste detaljfota sminkbordet någon dag, jag blir lycklig bara jag tänker på det!

Har haft en intensiv och stundvis jobbig vecka, jag hoppas att jag ska kunna ladda batterierna hos syrran i helgen, ska sova över hos henne lör-sön. Har ingen aning om vad jag ska göra imorgon, funderar faktiskt på att gå ut, en uteservering skulle inte vara så dumt om vädret är bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.