Matlådelycka.

Om jag känner mig hemskt lat resten av veckan kan jag äta matlådor. Det känns helt enkelt toppen! Eftersom att den traditionella söndagsmiddagen igår blev inställd för att "någon" var för "trött" så blev det mat över. När söndagsmiddagsbesökaren återhämtat sig till idag beställde denne Chili con Carne. Det är bra, det blir alltid rester över när jag lagar det. Plus två matlådor i frysen! Dessutom har jag gummigryta och den goda pastasåsen i matlådeväg också.

Dessutom känns det som att jag verkligen kommit igång med min andra blogg nu efter flyttuppehållet. Som ni kan se av bilden.

Det är sista veckan av ledighet och det känns som att allt börjar starta upp igen. Som tur är har jag planerat in middag och vin med ett par kompisar på lördag så än är det inte över. Och jag har en hel del jag vill hinna med under veckan också, som att köpa fler tomma matlådor att fylla. Men nu ska här ätas melon! Ingen riktig sommar utan vattenmelon, det är jag helt övertygad om!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.